Şırnak Üniversitesi memur personel alımı gerçekleştiriyor. Yayımlanmış olan ilana göre Şırnak Üniversitesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere 5. Dereceli 1 kişilik boş kadro ile Memur alımı gerçekleştirecek. Buna göre Şırnak Üniversitesi İç Denetçi pozisyonuna alım yapacak olup adaylardan aranan şartlarda belirtildi. İşte detaylar.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Şırnak Üniversitesi alımını yapacağı İç Denetçi pozisyonu için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Maliye Bakanlığı İç Denetçi Koordinasyon kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi sertifikasına sahip olmak, Naklen atama talebinde bulunanlar için herhangi bir kurumdan iç denetçi olarak görev yapıyor olmak veya bir kamu kurumunda alışmakta olup iç denetçi sertifikasına sahip olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvruru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 15 Gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.  Başvurular Şırnak Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak olup posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve ilanın metnine ulaşmak için aağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim