Kocaeli Üniversitesine 60 KPSS ile sözleşmeli memur alımı yapılacak.

Başvuruları halen devam eden Kocaeli Üniversitesi personel alımı için ilan Devlet Personel başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden duyurulmuştu. Buna göre KPSS B Grubu puan türünden yapılacak olan sıralamaya göre adaylar sözlü sınava tabi tutulacaklar.

BAŞVURU ŞARTLARI VE İSTENİLEN BELGELER;

Adayların başvurularda 657 sayılı devlet memurları kanununda belirtilen 48. maddedeki genel şartları taşımaları istenildi. 657 4/B uyarınca istidam edilecek olan sözleşmeli programcı alımları için erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmaması, yaş şartında 35 yaşından gün almamış olmak. Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Öğretmenliği bölümlerinden mezun olmaları istenilmektedir. Ayrıca başvuruda istenilen özel şartları taşımak gerekli olalcak. başvuru esnasında istenilen belgelere göre ise 2018 KPSS sonuç belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, diploma önlü arkalı fotokopisi askerlik durum belgesi (erkek adaylar için),  personel başvuru formu kocaeli iüniversitesi personel dairesi başkanlığı resmi internet sitesinden temin edilecek.

BAŞVURU SON TARİHİ NE ZAMAN?

Başvurular 30 Ekim tarihinde tamamlanacak. En geç 30 ekime kadar yapılacak olan başvuruların şahsen Kocaeli Umuttepe Merkez yerleşkesinde bulunan Personel Şube Müdürlüğüne yapılması gerekiyor. Adaylardan gelen posta yolu ile başvurular kabul edilmeyecek.

İlan detayları için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim