3 Eylül 2020 tarihinde açıklanan iki farklı ilanda unvan bazında şu kadrolarda istihdamlar gerçekleşecektir.; Büro personeli zabıta memuru, tekniker laborant kadrolarında alım olacak.

Bodrum Belediye Başkanlığı KPSS P3 puan türünden en az 70 puan ve üzeri alanlar, Lisans mezunu olan, B sınıfı sürücü belgesine sahip adaylar için 25 zabıta memuru alımı yapacaktır. Belediye Başkanları kadın erkek zabıta memuru alınandan bir tanesi de Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından açıklanmıştır. Adaylar başvurularında KPSS P3 puan türünden en az yetmiş puan almaları gerekli olacak. Genel başvuru şartlarında ise 657 sayılık devlet memurunun 48 maddesinin ilgili maddelerindeki genel şartlara sahip olmaları isteniliyor.

ZABITA MEMURU ALIMI;

Başvuru tarihi olan 12 Ekim ile 16 Ekim tarihleri arasında mesai saatlerinde Belediye Başkanlığının Bodrum merkez hizmet binasında evraklarını teslim etmeleri ve şahsi olarak başvurularını tamamlamaları istenecek. Posta yolu ile başvurular kabul edilmeyecek. Eksik ya da uygun olmayan evraklarla başvuru yaptığını anlaşılanların değerlendirmeleri alınmayacak. Başvuru şartlarında fiziki şartlarda bulunuyor.

Fiziki şartlarda adayların 657 DMK'nın 48. maddesinin ilgili maddeleri ve Belediye zabıta yönetmeliğinin 13. maddesinin a bendinde belirtilen fiziki şartlarında erkek adayların; 167 kadınlar için 160 santimden uzun boylu olmak. Boy ile kilo arasındaki farkın 10'dan fazla  yada az olmaması isteniyor. Yaş şartlarında 30 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor. Türkiye karayolları trafik kanunu yönetmeliğinin ilgili hükümlerince B sınıfı ehliyete sahip olmak gerekiyor.

ÜNİVERSİTEYE BÜRO MEMURU VE DİĞER KADROLARDA SAĞLIK PERSONELİ ALIMI;

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi sözleşmeli alım ilanında; büro personeli, laborant, tekniker kadrosunda gerçekleştirilecek. Bu alanda 2018 KPSS sınavına giren adaylar başvuru yapabilirler. Büro memuru alımında da 3 Eylül 2020 tarihi itibariyle başvurular mesai saatinde başladı. 17 Eylül 2020 tarihi Mesai bitimine kadar saat 17.30'a kadar başvuruların tamamlanması isteniyor. Adaylar ilan edilen kadrodan sadece bir tanesine başvuru yapabilecekler. Kamu Personeli Seçme Sınavı sınava giren adaylardan herhangi bir baraj puan istenmiyor. Diğer detaylar aşağıdaki ilan kılavuzlarında açıklandı.

2020-12-408-ISUBÜ 2020 Sözleşmeli Personel Alımı İlan Metni

Bodrum Belediyesi Başkanlığı Zabıta Alım İlanı

Editör: TE Bilisim