TÜVASAŞ Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda, Milli Tren Projesinde görev alacak memurlara yönelik giriş sınavı duyurusu yapıldı. Giriş sınavına başvuru yapacak adayların en az 70 KPSS puanının bulunması gerektiğine ve başvuru yapacak adayların, sınav sonrasında istihdamlarının yapılacağına yer verildi. Yayımlanan duyuruda giriş sınavı için adayların 110 TL sınav ücretini yatırmaları gerektiği aktarıldı.

Hangi pozisyonlara alımlar yapılıyor?

TÜVASAŞ tarafından yapılan duyuru kapsamında Makine Mühendisliği (kodu:4639), Elektrik-Elektronik Mühendisliği (kodu:4611), Endüstri Mühendisliği (kodu:4703), Metalurji-Malzeme Mühendisliği (kodu:4691), Kimya Mühendisliği (kodu:4561), Bilgisayar Mühendisliği (kodu:4531) pozisyonlarına yönelik alımlar yapılacağı ve giriş sınavının uygulanacağı aktarıldı.

Başvuru şekilleri



Yazılı sınava katılacak adaylar için gerekli belgeler ise Başvuruların değerlendirilmesi sonucu yazılı sınava girmeye hak kazanan adayların ad ve soyadları ile sınav giriş yerleri Yazılı Sınavdan en az 10 (on) gün önce
Genel Müdürlük internet sitesinden ilan edilmek suretiyle duyurulur. Ayrıca adaylara yazılı bildirimde bulunulmaz.Yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar, adlarına düzenlenmiş Sınav Giriş Belgelerini TÜVASAŞ Genel Müdürlüğü İnternet adresinden
(www.tuvasas.gov.tr) temin edeceklerdir. Adaylar sınava girişte, sınav öncesindeki kimlik tespitinde kullanılmak üzere yanlarında fotoğraflı ve geçerli bir kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport) ile sınav giriş belgelerini bulunduracaklardır. Ancak isimleri ilan edilmiş adaylardan, sınava katılma şartlarını taşımadığı sonradan tespit edilenler, giriş sınavına alınmayacaktır.

Memur alım ilanlarından ilk siz haberdar olun, bildirim alın

Kamuya yönelik memur personel alımları yapılmaya devam ediliyor. KPSS sonuçlarının açıklanmasıyla beraber açıktan memur alımları hız kazanacaktır. Tüm ilanları takip etmek, başvuru bilgilerine erişmek ve anlık olarak bildirim almak için iOS ve Android telefonlarınıza, mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak uygulama mağazalarından indirebilir, tüm ilanlardan ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Uygulamalar için tıklayınız.

İlan detayları için tıklayınız.