Devlet Personel Başkanlığı tarafından 23 Mayıs 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre TÜSEB bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım yapacağını belirtti. Söz konusu alım ilanı ile farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 14 kişi alınacak. Ayrıca yayımlanan ilana göre adaylardan kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmıyacak.

TÜSEB ( Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ) bünyesindeki memur eksikliği için 14 kişilik boş kadro ile, Doktora derecesine sahip 3 (üç) Araştırmacı ve Yüksek Lisans derecesine sahip 11 (onbir) Uzman personel istihdam edecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

TÜSEB ( Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ) bünyesine alımını yapacğaı boş pozisyonlar için adaylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinde bulunan 1,4,5,6,7 ve 8. maddlerindeki şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamam, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Yabancı Dil Sınavından ilgili puanları almış olmak ve Yabancı uzmanlar için Türk vatandaşlığı şartı aranmaz ve çalışma süresinin bir yılı aşması halinde çalışma izni olması şartı aranır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler ve en geç 01 Haziran 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular son başvuru günü en geç 18:00 a kadar şahsen veya posta veya kargo yolu ile başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantı sayesinde ilanın tam metnine ulaşabilrisniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim