Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 6 kişilik boş kadro ile Memur Alımı yapılacak. İlan Resmi gazetede 05 Ekim 2020 tarihi itibari ile yayımlanmış olup başvuru süreci önümüzdeki günlerde başlayacaktır. Bu yönde Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı personel alımı hakkında detaylar şöyledir.

İLANIN DETAYLARI:

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı bünyesine toplamda 6 kişilik kadro ile İdari Personel kadrosunda alım yapacak. Bu kasamda adaylardan bazı nitelikler aranıyor. Ayrıca alımlar lisans mezunu olan adaylar için geçerli olacak.

1 İDARİ PERSONEL İÇİN:

Ekonometri, Ekonomi, Ekonomi ve Finans, Finans ve Bankacılık, Finansal Ekonometri, İktisadi ve İdari Bilimler Programları, İktisadi ve İdari Programları, İktisat, İşletme, İşletme Enformatiği, İşletme Mühendisliği, İşletme Yönetimi, İşletme-Ekonomi, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Kamu Yönetimi, Maliye, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Siyasal Bilimler, Uluslararası Ekonomik İlişkiler, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Ticaret, Uluslararası, Sağlık İdaresi, Sağlık Yönetimi, Ticaret ve Finansman, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Mezunu.

1 İDARİ PERSONEL İÇİN:

Biyoenformatik ve Genetik, Biyokimya, Biyoloji, Biyoloji Öğretmenliği, Biyomedikal Mühendisliği, Biyomühendislik, Biyosistem Mühendisliği, Biyoteknoloji, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji, Eczacılık, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Genetik ve Biyomühendislik, Genetik ve Yaşam Bilimleri Programları, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Kimya, Kimya Mühendisliği, Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya, Kimya Öğretmenliği, Kimya Ve Süreç Mühendisliği, Kimya-Biyoloji Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Moleküler Biyoteknoloji, Nanobilim ve Nanoteknoloji,Nanoteknoloji Mühendisliği, Ortez-Protez, Tıp Mühendisliği, Veterinerlik olmak.

1 İDARİ PERSONEL İÇİN:

Biyoenformatik ve Genetik, Biyokimya, Biyoloji, Biyoloji Öğretmenliği, Biyomedikal Mühendisliği, Biyomühendislik, Biyosistem Mühendisliği, Biyoteknoloji, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji, Eczacılık, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Genetik ve Biyomühendislik, Genetik ve Yaşam Bilimleri Programları, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Kimya, Kimya Mühendisliği, Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya, Kimya Öğretmenliği, Kimya Ve Süreç Mühendisliği, Kimya-Biyoloji Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Moleküler Biyoteknoloji, Nanobilim ve Nanoteknoloji,Nanoteknoloji Mühendisliği, Ortez-Protez, Tıp Mühendisliği, Veterinerlik mezunu olmak.

2 İDARİ PERSONEL:

Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama mezunu olmak.

1 İDARİ PERSONEL İÇİN:

Ekonometri, Ekonomi, Ekonomi ve Finans, Finans ve Bankacılık, Finansal Ekonometri, İktisadi ve İdari Bilimler Programları, İktisadi ve İdari Programları, İktisat, İşletme, İşletme Enformatiği, İşletme Mühendisliği, İşletme Yönetimi, İşletme-Ekonomi, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Kamu Yönetimi, Maliye, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Siyasal Bilimler, Uluslararası Ekonomik İlişkiler, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Ticaret, Uluslararası, Sağlık İdaresi, Sağlık Yönetimi, Ticaret ve Finansman, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi mezunu olmak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  • YDS’den 60 ve üzeri İngilizce dil puanına sahip olmak ya da ÖSYM tarafından İngilizce dili için eşdeğer kabul edilen herhangi bir sınavdan eşdeğer puana sahip olmak,
  • MS Office programlarına hakim olmak,

BAŞVURULAR:

TÜSEB personel alımı için başvurular 12 Ekim 2020 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 16 Ekim 2020 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Başvurular Online olarak yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ