Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri memur alımları gerçekleştiriyor

Bünyesine çok sayıda personeli katmaya hazırlanan türkiye tarım kredi kooperatifleri en az lise mezunu adaylar arasından alım gerçekleştirecektir. Yayımlanan ilana başvurular alınmaya başlamış durumdadır. Başvurmayı düşünecek adaylar 28.12.2018 saat 23.59' a kadar ilana başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesine yapılacak personel alımları için adaylarda aranacak şartlara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Genel şartlar:

Kamu haklarından mahrum edilmemiş olmak, belirtilen okullar ya da dengi bölümlerden mezun olmak, sağlık problemi bulunmamak, kamu zararına faaliyette yer almamış ya da ismi anılmamış olmak, terör örgütleriyle ve onların faaliyetleriyle ilişiği bulunmamak, arşiv ve güvenlik soruşturması kaydı bulunmamak, kamu görevinden disiplinsizlik nedeniyle uzaklaştırılmamış olmak, 30 yaşından büyük olmamak, hapis cezası almış olmamak, askerlik hizmetini tamamlamış ya da ilişiği bulunmamak (halen asker olanlar sınava katılabilirler), görevini yapmasına engel olacak akıl ve beden sağlığı problemi bulunmamak, yurdun her yerinde çalışmayı kayıtsız ve şartsız kabul etmek olarak aktarılmaktadır.

İlana başvuruda bulunacak lisans mezunu adayların KPSS puanlarının en az 60, önlisans adaylarının KPSS P93 puan türünden en az 60 puanlarının olması gerekli görülmektedir. Yukarıda belirtilen tarihe kadar alınacak olan başvurularda, kooperatif görevlisi ve ziraat mühendisi kadrolarına yönelik olarak alımlar gerçekleştirilecektir. Başvurmayı düşünen adaylar, aşağıda yer alacak bağlantı üzerinden diğer başvuru detaylarına ve adreslerine erişim sağlayabilirler.

İlan detayları için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim