KPSS A grubu personel alımı ilanı Maarif Vakfı Uzman Yardımcısı alım ilanı yayımlandı. Başvurular 10 Ocak tarihinde başlıyor. Son başvuru tarihi ise 21 Ocak tarihinde son bulacak. Başvurular Maarif Vakfına ait personel alım sitesinden yapılacak. İlk başvuru işlemleri için kullanıcı kaydı oluşturarak, başvuru adımlarını tamamlamak gerekli olacak. 

MAARİF VAKFI UZMAN YARDIMCISI BAŞVURU ADIMLARI

Sadece kariyer.turkiyemaarif.org web sitesi üzerinden yapılacak başvurular için adayların diploma ya da mezuniyet belgesinin aslı ya da onaylı örneğini, yabancı dil belgelerinin aslı yada fotokopisini, özgeçmişini, 4,5x6 ebatlarında 1 tane fotoğrafı sisteme üye olmaları ardından yüklemeleri gerekmektedir. 

SINAV TARİHİ NE ZAMAN?

Yazılı Sınav: Başvurusu kabul edilen adaylar resmi internet sitesi üzerinden açıklanacak ve ilk olarak yazılı sınava alınacaklar. Adayların sınava gireceği yerler internet sitesi üzerinden duyurulacak. Yazılı sınav ise 17 Şubat 2017 tarihinde yapılacak. 

Sözlü Sınav: Yazılı sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından atanacak olan personel sayısının dört katı kadar aday mülakata alınacak. Sözlü mülakat yerleri sınavdan 7 gün önce adaylara e- posta ile duyurulacak. Mülakat tarihi ise henüz belirli değil.

BAŞVURU ŞARTLARI

Mavi kart sahipleri veya T.C. vatandaşları sınav ilanına başvuru yapabilecek. Sınava başvuru yapabilmek için gerekli olan yaş şartı ise 30 olarak belirlendi. Askerlik ile ilgisi bulunmamak, ertelenmek yad a bitirmiş olmak. İlgili bölümlerden mezun olmak. Yabancı dil sınavından iki yıl içinde yapılan İngilizce, Fransızca, Arapça, Almanca dillerinden C düzeyinde puanı olmak. Son olarak görevini devam edebilmesine engel olacak bir sağlık sorununun bulunmaması gerekli olacak.

İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim