T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU AVUKATLIK GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

Sağlık bakanlığı yeni personel alımlarına devam ediyor. Bu sefer sağlık bakanlığı farklı bir şekilde iş ilanı yayınladı ve Sağlık bakanlığının bünyesinde istihdam etmek üzere 5 adet yeni avukat alınacağı bildirildi. İşte bu haber hakkında tüm bilgiler ve detaylar!

Alınacak olan avukatlar; türkiye ilaç ve tıbbi cihaz kurumu'nda çalıştırılacaktır. 4 adet buraya alınacaktır ve bu avukatların sınıfı AHS'dir. Derecesi 9 olmak zorundadır. Diğer avukatlar ise 1 adettir ve bu avukat yine aynı yerde çalıştırılacaktır fakat arada fark bulunmaktadır. Sınıfı AHS ve derecesi 7 olmak zorundadır.

Yapılacak olan bu sınava başvuru tarihi 28 - 03 - 2016 ila 08 - 04 - 2016 tarihleri arasındadır. Sınav tarihi ise; 09 - 05 - 2016 ila 13 - 05 - 2016 tarihleridir. Başvurunuz ve sınav yeriniz; Türkiye ilaç ve tıbbi cihaz kurumudur. Adresi; Söğütözü mah. 2176 sok. NO:5 P.K 06520 Çankaya/Ankara

Eğer bu sınava giriş hakkı kazanırsanız vermiş olduğunuz maile bilgilendirme maili gönderilecektir. Sınava katılmaya hak kazanan avukat adayları için ayrı bir şekilde posta yoluyla evlerine veya iş yerlerine kesinlikle bilgi, tebligat gönderilmeyecektir. Herşey elektronik ortamda gerçekleştirilecektir.

Detaylı olarak başvuru şartları bulunmaktadır. Bunları araştırarak bulabilirsiniz fakat biz sizlere kısaca bahsedelim;

- Üniversitelerin herhangi bir hukuk bölümünden mezun olmuş olmanız gerekiyor.

- Avukatların kullanmış olduğu ruhsatnameye sahip olmuş olmanız gerekiyor.
İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim