Türkiye Diyanet Vakfı Memur Alımı Başvuru süreci başladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Türkiye Diyanet Vakfı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere yapılacak Giriş Sınavı ile 10 Memur Alımı yapacak. Bu yönde başvuru süreci başlamış olan ilan hakkında detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktarıyoruz.

KPSS A İLE LİSE MEZUNU 10 MEMUR ALIMI YAPILACAK!

Türkiye Diyanet Vakfı yayımladığı ilanda Teftiş ve İç Denetim Kurulu Başkanlığında istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınav sonucuna göre 10 kişilik boş kadro ile 7 Müfettiş Yardımcıdı Alımı ve 3 Denetçi Yardımcısı Alımı yapılacak.

Ayrıca adaylardan KPSS A Grubu puan almış olmak şartı aranacak olup en az Lise Mezunu Memur Alımı yapılacak. Adaylardan aranan başvuru şartları ve detaylar haberimizin devamındadır.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Türkiye Diyanet Vakfının memur alımı ilanına başvuru süreci başladı. Adaylar başvurularına 01 Şubat 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 21 Şubat 2021 tarihine kadar başvuru yapacaklardır. Adaylar başvurularını sadece Türkiye Diyanet Vakfı'nın resmi internet sitesinden (www.tdv.org) yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- 01/01/1991 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak,

3- İmam Hatip Lisesi mezunu olmak,

4- En az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri ile bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu'nca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak,

5- Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2019 ve 2020 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarının birinden A Grubu KPSS P-48 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak,

6- Adli sicil kaydı bulunmamak,

7- Sağlık durumu yurt içinde ve yurt dışında her türlü iklim ve yolculuk koşullarında görev yapmaya elverişli olmak, görevini devamlı yapmasına engel bir durumu bulunmamak,

8- Müfettişliğe/Denetçiliğe alınmasına sicil, karakter ve davranışı yönünden engel bir hali bulunmamak,

9- Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, en az 6 ay erteletmiş veya askerlikten muaf olmak,

10- Türkiye Diyanet Vakfı'nın Genel Merkezi, bağlı kuruluş, şube ve işletmeleri ile %51'den fazla hissesine sahip iştiraklerinde çalışan personelin 31/12/2020 tarihi itibariyle bir yıllık çalışma süresini doldurmuş ve bu süre zarfında herhangi bir disiplin cezası almamış olması (Bu personel için yukarıda 3 ve 5. maddelerde belirtilen İmam-Hatip Lisesi mezunu olma ve KPPS puanı şartları aranmayacaktır.)

İLANIN TAM METNİ

BAŞVURU EKRANI

Editör: TE Bilisim