Türkiye Belediyeler Birliği memur personel alımı için duyuru yaptı. Yayımlanmış olan ilana göre Türkiye Belediyeler Birliği bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı alanlarda memur alımı yapacğaını bilirdi. Söz konusu ilan Devlet personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olup başvuru şartları ve başvuru bilgileri haberimizde yer almaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Türkiye Belediyeler Birliği bünyesine alıını yapacağı pozisyonlar içni adaylardan bazı nitelikler aramaktadır. Aranan şartları taşıyan adayların başvuruları kabul edilecek olup adaylardan, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak,Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yurtiçi veya yurtdışı seyehat engeli bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve Son başvuru tarihi itibari ile ÖSYM tarafından yapılan ve geçerlilik süresi dolmamış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranacaktır.

ALIM ALANLARI VE ÖZEL ŞARTLAR:

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 18 Eylül 2018 tarihi itibari ile başlayabilrler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 29 Eylül 2018 tarihine kadar a Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlükleri’ne şahsen veya elektronik ortamda “ www.iskur.gov.tr ” internet adresi üzerinden yapılacaktır. Adayların kamu personeli seçme sınavı esas alınarak İŞKUR tarafından belirlrneip kadro sayısının 5 katı kadar aday TBB'ye bildirilecek. Yayımlnan ilan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim