Türk Akreditasyon Kurumumemur alımı yapıyor. Türk Akreditasyon Kurumu bünyesindeki memur eksikliği için geçtiğimiz günlerde alım duyurusu yayımlamıştı. Yapılan duyuruya göre başvurular 07 Kasım 2017 tarihinde başlamıştı ve başvuruların bir hafta süreceği belirtmilmişti. Buna göre başvurular artık sona eriyor. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru yapan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna bakılarak adaylara sınav yapılacak. Buna göre adaylardan 2017 yılı KPSS puan şartı aranacak ve adaylar en az 70 puan almış olmak zorundadırlar.

Türk Akreditasyon Kurumu bünyesine toplamda 15 kişi alacak bu kadronun alım dalları, Biyoloji 1, Çevre Mühendisliği 1, Elektrik veya Elektronik Mühendisliği 3, Endüstri Mühendisliği 2, Gıda Mühendisliği 1, İnşaat Mühendisliği 2, Kimya Mühendisliği 1, Makine Mühendisliği 3 ve Veterinerlik  bölümlerinden mezun olmuş 1 kişi alınacaktır.

Adaylardan ise, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, ÖSYM tarafından 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP2 puan türünden en az 70 puan almış olmak, SInavın yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, En az dört yıllık lisans eğitimi veren Biyoloji, Veterinerlik ve Mühendislik bölümlerinden mezun olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtiçi veya yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Başvuru yapacak adaylar için başvurular sona eriyor. Hala başvuru yapmamış veya başvurularını biirmemiş olan adaylar en geç 14 Kasım 2017 tarihi en geç 23:59 a kadar başvurularını elektronik ortamda yapmaları gereklidir. Buna göre başvurular Kurumun www.turkak.org.tr elektronik adresinde açılmış olan "Akreditasyon Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı - 2017" bağlantısı üzerinden online olarak yapılacaktır. Elden ya da posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlanın tam metnini inceleyerek istenilen belgelere ve diğer bilgilere ulaşabilirsiniz. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim