Türk Hava Yolları personel alımı yapacak. Türk Hava Yolları boşta bulunan Kabin Memurluğu pozisyonu için alım duyurusu yayaımladı. Yapılan duyuruya göre Türk Hava Yolları Kabin Memurlarında Tecrübeli olmak şartı arayacak. Ayrıca alımlar hem bayan hemde bay adaylar için geçerli olacaktır. Ayrıca ilan kapsamında 50 kişi alınacaktır.

ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR:

Türk Hava Yolları alım yapacağı bay ve bayan kabin memurlarından, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 01.01.1985 ve 31.12.1994 tarihleri arasında doğmuş olmak, en az önlisans mezunu olmak, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, İyi derecede İngilizce biliyor olmak, yapılacak adli sicil araştırmasında ve adli arşiv araştırmasında temiz çıkmak, erkek adaylar için 170 cm ile 190 cm arasında olmak, bayan adaylar için 160cm ile 180 cm arasında olmak ve boyve kilo ortalamasına uygun olmak, Son 4 yıl içerisinde (01.01.2013 sonrası) havayolu firmalarında en az toplam 2 yıl Kabin Memuru olarak görev yapmış olmak , Kabin memuru üniforması giyildiğinde vücudunun görülecek yerlerinde dövme, piercing, yanık ve yara izi vb. Bulunmamak  , daha önceki uçuş görevlerinden disiplin cezası almamış olmak, Sağlık durumu uçuşa elverişli olmak şartları aranmaktadır. Bu şartlara uygun Kabin Memuru adaylarının başvuruları kabul edilecektir.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, THY A.O. resmi web sitesi www.thy.com üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Yukarıdaki şartları taşımayanların ve internet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru yapanların başvurusu kabul edilmeyecektir.