Tokat İli Çad Belediye Başkanlığına noter kurası ile personel alımı yapılacak. Aile, çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından açıklanan son dakika ilana göre 24 Şubat 2020 tarihinde yapılacak olan noter kurası Çad Belediye Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

TOKAT ÇAT BELEDİYESİ MEMUR ALIMI;

9 memur alım ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar için Tokat Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü üzerinden başvuru ilanını açıklanmasının ardından 5 gün içerisinde başvurular tamamlanacak. Başvurular 14 Ocak ile 18 Ocak tarihleri arasında olacak. Mülakat tarihi daha sonra açıklanacak. Başvuru yapacak olan adayların noter kurasındaki asıl ve yedek listesinde adayların belirlenmesinin ardından belediye Başkanlığı tarafından tebligat yapılacak. Sınav katılmayan adaylar haklarını kaybedeceği bu yüzden resmi açıklamaları ve tebligatları takip ederek başvuru ve evrak teslim sürecini zamanında gerçekleştirilmesi adaylar için önemli olacaktır. Başvuru yapan ve başvuru şartını taşıyan tüm adaylar kuraya katılacaklar. 

BAŞVURU ŞARLARI;

Adaylar temizlik kadrosundaki 9 personel alım ilanları başvuru yapabilmeleri için henüz özel şartları açıklanması, DPB üzerinden açıklanan ilana göre adayların göreve başlamalarının üzerinden Çati Kasabasında ikamet etmeleri istenildi. Başvuru tarihinde Tokat merkez ikamet etmeleri istenildi. Erkek adayların askerlik şartı için ise herhangi bir şart aranmayacak. Eğitim düzeyinde en az ilköğretim mezunu olmak en fazla lise ve dengi okullardan mezun olmak gerekmektedir. 

İLAN DETAYLARI

Editör: TE Bilisim