Kamu kurum veya kamu kuruluşları bünyelerindeki memur personel eksikliği için farklı pozisyonlarda alım yapmaktadırlar. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu ( TMSF ) bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı pozisyonlarda alım yapacağını belirtti. Buna göre Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu bünyesinde 20 kişilik kadro ile 5 Fon Denetçisi, 10 Fon Uzman yardımcısı ve 5 Fon Avukat alımı gerçekleştirecek. Hala başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemlerini tamamlamamış olan adaylar için başvurulada son günlere gelindi. 

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu alımını yapacağı 20 kişilik kadro için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, TMSF tarafından yapılan sınav itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, yapılacak güvenlik ve arşiv araştırması için olumlu sonuç alabilmek, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, ÖSYM tarafından yapılan 2017 yılına ait Kamu Personeli Seçme Sınavından Avukat pozisyonu için en az 70 ve diğer pozisyonlar için en az 80 puan almış olmak, Avukatlık kadrosu için hukuk fakültesi mezunu, uzman yardımcısı ve Denetçi yardımcısı için siyasal bilgiler, hukuk, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakültelerinden mezunu olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına 30 Mart 2018 tarihi itibari ile başlamışlardı. Buna göre hala başvuru yapmamış veya başvuru işlemlerini tamamlamamış olan adaylar en geç 13 Nisan 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları şarttır. Buna göre adaylar başvurularını, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul (34394) adresine şahsen veya posta yolu ile yapmaları şarttır. Ancak posta yolu ile yapılacak başvurularda başvuru evraklarının son başvuru gününe kadar kuruma ulaşacağından emin olmaları gerekmektedir. ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim