TKGM ( Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ) memur alımı için ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre TKGM bünyesine 19 kişilik boş kadro ile memur personel alımı yapacak. İlan için başvuru süreci Bugün başlamış olup başvuruda bulunacaklara İşin Olsa ekibi olarak detayları aktaracağız.

19 SÖZLEŞMELİ MEMUR ALIMI YAPILACAK

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü İstanbul ilinde olmak üzere 19 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak alım yapacak. ALımlar Genel Müdürlüğü bağlı birimlerde olmak üzere 18 Sözleşmeli Tekniker ve 1 Sözleşmeli Büro personeli pozisyonunda yapılacak. Ön Lisans mezunu memur alımı için adaylardan 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı ile yapılacak.

Kadro Detayları:

Alımlar Büro personeli ve Tekniker kadrolarında yapılacak olup başvuru için öncelikle belirtilen bölümlerden mezun olmak gerekmektedir. Bu bağlamda Sözleşmeli Tekniker alımı için Tapu Kadstro Meslek Yüksekokulu veya Tapu ve Kadastro / tapu Kadastro Ön Lisans mezunu olmak gereklidir. Sözleşmeli Büro personeli alımı için ise Emlak ve Emlak Yönetimi mezunu olmak gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

TKGM memur alımı başvuru süreci 25 Ekim 2021 tarihi ile bugün başlamış olup en geç 01 Kasım 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar aşağıdaki nitelikler doğrultusunda başvurularını(https://sinavbasvuru.tkgm.gov.tr/girisgecis.aspx?id=pdb) internet adresinden yapılacak ve istenilen belgeler taranılarak elektronik ortama aktarılacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

KPSS ve Eğitim nitelikleri dışında olmak üzere adaylardan 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde yer alan şartları taşımak ve Herhangi bir başka kurum vea kuruluşta sözleşmeli olarak çalışmıyor ve hizmet koşulu olmamak gerekmektedir.