Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 50 puan almış olan memur personel alımı yapacağını ilan etti. Buna göre adaylar başvurularına 06 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlamışlardı. Başvurularını henüz yapmamış olan veya tamamlamamış olan adaylar için artık başvurularda son günlere gelindi. Sizlere haberimizde başvuru şartları ve başvuru bilgileri hakkında bir kez daha detaylı bilgiyi aktarıyor olacağız.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Söz konusu ilan 22 Kasım 2018 tarihi itibari ile yayımlanmıştı ve farklı kadrolarda 51 memur alımı yapılacağı belirtilmişti. Bu bağlamda adaylar başvurularına 06 Aralık 2018 tarihi itibari ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 12 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmek zorunda. Buna göre adaylar başvurularını, Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına 12 Aralık 2018 tarihine kadar şahsen veya posta yolu ile yapılması gerekmektedir. 

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

TİSKİ toplamda 51 kişilik kadro ile farklı pozisyonlarda alım yapacak. Buna göre 51 kişilik boş kadro ile 2 Kimyager, 14 Mühendis, 20 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 7 Teknisyen, 2 Memur ve 5 Tekniker olmak üzere 51 kişi alacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

TİSKİ Memur personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlara göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak,

2018 Yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Daha önce görev yapılmış olan Kamu Kurumu veya Kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak, Trabzon il ve ilçelerinde ikamet etmek gibi nitelikler aranır.

Başvurular hakkında ve başvuru kılavuzu hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim