22 Kasım 2018 tarihli yayımlanmış olan yeni ilana göre kamuya KPSS puanı en az 50 olan memur alımı yapılacak. Devlet personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre, Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü bünyesindeki memur eksikliğini gidermek için İlk Defa atanmak üzere memur alımı yapacağını belirtti. Buna göe Mahalli İdarelere İlk Defa atanacaklara dair Sınav ve Atama yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 657 Sayılı Devlet memurları kanuna taki olarak 51 kişilik boş kadro ile farklı pozisyonlara alım yapılacak.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

TİSKİ genel müdürlüğü 51 kişilik boş kadro ile, Mühendis, Kimyager, Tekniker, teknisyen ve Veri Hazırlama ve Kontrol memuru ve Düz memur alımı yapacak. Buna göre, 2 Memur, 20 VHKİ, 7 Teknisyen, 5 Tekniker, 2 Kimyager ve 14 Mühendis alımı yapacak.

ADAYLARDAN ARANNA ŞARTLAR NELERDİR?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü bünyesine alımını yapacağı pozisyonlar için adaylardan genel olarak, Kamu haklarında mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, İlan edilen pozisyonlar için ilgili seviyede eğitimin tamamlamış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, gibi nitelikler aranacak.

Özel olarak ise, Daha önce çalışılan Kamu Kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin suçu ile ayrılmamış olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSp93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gereklidir. Başvurusunu yapan adaylar arasında KPSs puan durumuna göre ise adaylar sınava çağırılacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak olan adaylar başvurularına 06 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 12 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını TİSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına son başvuru gününe kadar şahsen veya posta yolu ile yapılması gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim