TİSKİ 51 memur alımı yapacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesine bağlı TİSKİ ilk defa atanmak üzere memur alım ilanı açıklandı. TİSKİ Genel Müdürlüğünün ihtiyaç bulunan kadrolarındaki atamalarda; 657 sayılı Devlet memurları kanunda belirtilen şartları taşıyan adaylardan, belirtilen ilandaki kadro sayısının 5 katı kadar aday sözlü sınava çağırılacak. Toplamda 51 kişilik alımda; Teknik Hizmetler Sınıfından Mühendis, Kimyager, Tekniker ile Genel İdari Hizmetler Sınıfından; Veri Hazırlama Kontrol işletmeni ve Memur kadrolarında alımlar yapılacak.

BAŞVURU DETAYLARI;

Adayların lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerden mezun olmaları, başvuru yapılacak olan kadrodaki belirlenen bölümlerden mezun olan adayların kamu personeli seçme sınavından ilgili puan türünden en az 50 ve üzeri puan almış olmaları gerekmektedir.

Başvuru genel şartlarında adayların T.C. vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, askerlik durumu itibari ile askerlik ile ilişiği bulunmaması, yapmış, ertelemiş olması istenilmektedir. Görevini sürdürmeye engel akıl ya da beden engeli bulunmaması, ilan detaylarında belirtilen diğer özel şartları taşımaları yapılacak güvenlik soruşturmasından göreve başlamasına bir sakınca bulunmaması, Türk Ceza Kanunun 53. maddesindeki suçlardan mahkum olmaması istenilmektedir.

BAŞVURU VE SINAV TARİHİ;

Başvurular 6 Aralık tarihinde başlayacak. Son başvuru tarihi ise 12 Aralık tarihi saat 17:00'a kadar devam edecek. Şahsen ya da iadeli taahhütlü posta ile başvuru yapılabilecek. Sınava girmeye hak kazanan adaylar 17 Aralık tarihinde ilan edilecek. 19 Aralık tarihinde saat 09:00'da sözlü sınav başlayacak sözlü sınavda Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Mahalli İdareler ile ilgili Temel Mevzuat konuları, Kadro unvanına ilişkin mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneği soruları yöneltilecek.

İlana erişmek için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim