Türkiye İhracatçılar Meclisi geçtiğimiz günlerde bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolar için memur alımı yapacağını ilan etti. Bu kapsamda Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Sekreterliğine 8 uzman yardımcısı ve 2 idari memur alımı gerçekleştirecek olup bu kadrolar için adaylara sözlü sınav yapacak. Sözlü sınava katılacak adayların KPSS puanına sahip olmaları ve kadro sayısının 10 katı kadar aday içerisinde olmaları zorundadır.

Çünkü Türkiye İhracatçılar Meclisi 2 kadro içni kadro sayının 10 kadar adayı değerlendirecek olup en yüksek puana sahip olanlara sözlü sınav uygulayacak. ilgili sınava katılacakların listesi başvurular tamamlandıktan sonra değerlendirme sonucuna göre Türkiye İhracatçılar Meclisi resmi İnternet sitesi üzerinden duyurulacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türkiye İhracatçılar Meclisi alımını yapacağı kadrolar için adaylardan sınava katılabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 2017 veya 2018 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak,

18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, uzman yardımcısı kadrosu için Yapılmış olan Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden en az 70 puan almış olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına geçtiğimiz gün başladılar ve en geç 12 Nisan 2019 tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Başvurular, son başvuru günü en geç 17:30 a kadar şahsen, posta yoluyla veya insan [email protected]* adresine yapılacaktır. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacak olup, son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular dikkate alınmayacaktır.

İlanın Tam Metni

DİĞER MEMUR ALIMI İLANLARINA BURADAN ULŞABİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim