Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu yapacağı giriş sınavına göre bünyesindeki eksikliği gidermek için 13 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacağını ilan etti. Bu doğrultuda Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumuna İnsan Hakları ve Eşitlik Uzmanlığı Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 9 uncu dereceli kadrolara, 6 Hukuk alanında ve 7 Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat ve İşletme alanında İnsan hakları Uzman yardımcısı alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu alımını yapacağı uzman yardımcısı pozisyonunu için, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşımak, En az dört yıllık eğitim veren fakültelerin Hukuk ve Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat ve İşletme bölümlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği bulunan yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Giriş sınavının yapılacağı yılın ocak ayı itibari ile 35 yaşından büyük olmamak, ÖSYM tarfından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Hukuk alanı için KPSSP4 ve Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat ve İşletme alanları için KPSSP6 KPSSP7 veya KPSSP38 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yaoacak adaylar aşvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar ve başvurular en geç 01 Şubat 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu resmi internet sitesinde bulunan başvuru formunu elektorik ortamda doldurarak Başvuru Formunun çıktısı ıslak olarak imza edilip; diploma, KPSS sonuç belgesi ve 4 adet vesikalık fotoğraf eklenerek, son başvuru gününe kadar Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumunun Yüksel Cad. No: 23 Kızılay-ÇANKAYA/ANKARA iletişim adresine elden veya posta/kargo yoluyla teslim edilecektir. Posta/kargodan kaynaklanan gecikmelerden Kurum mesul tutulamayacaktır. İlan hakkında detayı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim