Ticaret Bakanlığı Geçtiğimiz gün yayımladığı ilan ile bünyesine 50 Memur Alımı yapacak. İlana başvurular geçtiğimiz hafta başlamış olup artık sona ermektedir. Bu yönde henüz başvuru yapmamış olan adaylar için son şans. Bu yönde sizlere ilan hakkında detayları ve başvuru süreci hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

GİRİŞ SINAVI YAPILACAK?

Ticaret Bakanlığı bünyesine Genel İdare Hizmetleri sınıfında 8 inci ve 9 uncu dereceli kadrolarda olmak üzere 50 Denetmen Yardımcısı alımı yapılacak. Bu kapsamda adaylara Giriş sınavı yapılacak olup ilgili Giriş Sınavı iki aşamalı olmak üzere Yazılı ve Sözlü olarak yapılacak.

İlgili Giriş sınavının Yazılı Bölümü, 21/03/2021 tarihinde Ankara’da yapılacak olup, sınav yeri ve saati adayların sınav giriş belgelerinde belirtilecektir. Adayların sınav saatinden en az bir saat önce sınava girecekleri yerde hazır bulunmaları ve yanlarında geçerli kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport) olması gerekmektedir.

ALANINA GÖRE KPSS PUANI TÜRÜ NEDİR?

DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK?

Ticaret Bakanlığo 50 Denetmen Yardımcısı için adaylara KPSS değerlendirmesi yapacak. Başvuru yapmış olan adayların KPSS puanları İncelenerek yapılacak sıralam ile kadro sayısının 5 katı kadar aday değerlendirmeye girerek yazılı sınava giriş hakkı kazanacak.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Ticaret Bakanlığı memur alımı başvuru sonuçları için kılavuzda herhangi bi bilgi verilmedi. Bu kapsamda başvuru sonuçlarının Şubat sonuna kadar açıklanması beklenmektedir. Bakanlığın Denetmen Yardımcısı alımı için başvuru sonuçları açıklandığında anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim