THY Endüstri Mezunu Memur Adayları Arıyor

Türk Hava Yolları Memur Alımı Yapıyor. Türk Hava Yolları bünyesine dahil etmek üzere Endüstri Mühendisliği Mezunu olmak şartı ile Memur ( Uzman Kadrosu ) Adayları arıyor. Sizde Türk Hava Yollarında bu şartlar altında işe başlamak için, alt kısımda verilmiş olan, genel niteliklere, özel şartlara, başvuru bilgilerine, genel özelliklere ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Genel Özellikler

T.C. vatandaşı olmak. Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak. Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, en az 1 yıl tecilli veya muaf olmak. 01.01.1986 ve 31.12.1992 tarihleri arasında doğmuş olmak. Üniversitelerin, Endüstri Mühendisliği, Üretim Sistemleri Mühendisliği veya Endüstri ve Sistem Mühendisliği bölümlerinden lisans derecesinde mezun olmak. Aşağıda belirtilen dil belgelerinden birini son üç yıl (2012-2013-2014) içinde almış olmak. KPDS / YDS: 60 TOEFL: 70 IELTS : 5,5

Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol

Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana internet üzerinden başvurmaları gerekmektedir. İnternet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru kabul edilmeyecektir. İlan, yeterli sayıda başvuru alınana kadar yayında kalacaktır. İlan kriterlerini sağlayan adaylar önce yazılı sınava, başarılı olanlar mülakata davet edilecektir. Sınavlarda başarılı olan adaylara mülakat aşamasında Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü (İstanbul) bünyesinde hangi departmanlar için değerlendirme yapılacağı bildirilecektir. Mülakat aşamasında adayların yukarıda belirtilen kriterlere uygunluğunu belgelemeleri istenecektir. Kriterlere uygun olmayan adaylar sürece devam edemeyecektir. Başvuru için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim