THY ( Türk Hava Yolları ) resmi internet sitesinde yayımladığı ilana göre bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için alım yapacağını ilan etti. Buna göre Türk Hava Yolları bünyesine Kabin memuru olarak görev yapacak bay veya bayan çalışma arkadaşları arıyor.

THY dünya çapında en fazla ülkeye uçan hava yolu olmakla beraber yapmış olduğu uluslararsı sponsorluklar ve kazndığı bir çok ödül ile ülkemizin gurur kaynağı olmuştur. Sizde Türk Hava Yollarının bu azimli yolunda ona eşilik etmek istermisiniz? Öyleyse, Türk Hava Yolları iletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, dinamik ve güleryüzlü olan bay bayan kabin memur upozisyonunda çalışma arkadaşları alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru yapacak adaylar mutlaka belirtilen başvuru şartlarını taşımanız gerekmektedir. Bu bağlamda adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak veya Mavi kart sahibi olmak, 01 Ocak 1988 ve 31 Aralık 1999 tarihleri arasında olmak, En az lise mezunu olmak, iyi derecede ingilizce bilmek, herhangi bir adli sicil kaydı ve adli sicil arşivi bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Bayan adaylar için 160 cm ile 180 cm arasında, Erkek adaylar için 170 cm ile 190 cm arasında olmak ve Boy ve kilo orantılı olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve bunu sağlık raporu ile belgelemek, THY kabin memuru üniforması giyildiğinde vücudunun açık kalacak yerlerinde herhangi bir iz olmamak ve Daha önce THY veya herhangi bir diğer havacılık kuruluşlarından disiplin cezası almamış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 18 Ekim 2018 tarihi itibari ile başladılar. Adaylar başvurularını Türk Hava Yolları resmi internet sitesi olan www.thy.com sitesi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Ancak başvuru şartlarını taşımayan adayların başvuru yapması durumunda başvuruları geçersiz sayılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen adaylar Türk Hava Yolları resmi internet sitesi üzerinden takip edebilirler.

Editör: TE Bilisim