Türk Hava Yolları 2019 yılında alımlarına devam ediyor. 1600 kabin memuru alımı başvuruları başladı. En az lise mezunu olmak şartı ile Türk Hava Yolları'nda kabin memuru olarak görev yapabilirsiniz. Alım şartları ve başvuru hakkındaki tüm detayları haber içeriğimizde bulabileceksiniz.

 Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi 2018 Kasım ayı sonunda memur alımları ile ilgili kontenjanlar için 2019 yılını hedef göstermişti. Türk Hava Yolları 2019'da 1600 yeni kabin memuru alımı yapacak. 2019 yılında başlayacak alımların ocak ayında yapılmasına karar verildi.

 KABİN MEMURU ALIMI ŞARTLARI NELERDİR?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak 1 Ocak 1989 ile 31 Ocak 2000 tarihleri arasında doğmuş olmak, mavi kart sahibi olmak gerekiyor ayrıca Türk Hava Yolları kabin memuru alımı için mezuniyet ve yabancı dil şartı var. Türk Hava Yolları'nda kabin memuru olabilmek için en az lise mezunu olmak ve diğer şartları yerine getirebiliyor olmak gerekiyor.

 İyi derece İngilizce konuşmak adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydının bulunmaması gerekiyor. İkinci yabancı dil olur ise adaylar çok da avantajlı olacak. 160-180 cm. arası, erkeklerden 170-190 cm arası boya sahip olmak.

İLAN YAYIMLANDIĞINDA HABERDAR OLMA:

THY İlanı henüz beklenmektedir. İlgili ilan yayımlandığında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirerek yayımladığında anında bildirim yolu ile haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim