THY Bay ve Bayan Kabin Memuru Alacak

Türk Hava Yolları memur alımı gerçekleştirecek. Türk Hava Yolları bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak üzere Bay ve Bayan kabin memurlarını arıyor. Sizde Türk Hava Yolları ailesine bu pozisyonda katılmak için, haberimizin devamını inceleyiniz.

Türk Hava Yolları dünyada en fazla uçan hava şirketlerinden birisidir. Ayrıca Avrupada 5.kez üst üste en iyi havayolları seçilmiştir. Sizde böylesine köklü bir havayolları şirketinde Kabin memuru olmak istemezmisiniz. Türk Hava Yolları iletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, güler yüzlü ve dinamik bay ve bayan olmak üzere Kabin Memurları alacak. Başvuruda bulunacak olan adaylar en az lise mezunu olmak zorunda dır. Aşağıda verilen niteliklere uygun adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler.

GENEL ŞARTLAR:

     - En az lise mezunu olan adaylar ( Yurt dışındaki liselerden mezun olan adaylar için denklik belgesi gerekmektedir),

     -  Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan adaylar,

     - 01.01.1986 ile 31.12.1991 tarihleri arasında doğmuş olan adaylar,

     - İngilizce bilen adaylar. Ayrıca ingilizce ye ilaveten olarak,Arapça, Almanca, Fransızca, Çince, İspanyolca, Japonca, Malayca/Malay Dili, Farsça, İtalyanca, Rusça, Portekizce, Korece, Tayca, Swahili, Endonezce, Hintçe, Vietnamca, Felemenkçe dillerinden en az birini bilmek.

     - Askerliğini tamamlamış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olan adaylar ( Erkek adaylar için )

     - Adli sicili temiz olan ve Adli sicil arşivinde kaydı bulunmayan adaylar,

     - Bayan daylar için 160 cm ile 180 cm arasında olan adaylar,

     - Erkek adaylar için 170 cm ile 190 cm arasında olan adaylar,

     - Daha önce Türk Hava Yolları veya diğer havacılık kuruluşlarından uçuş görevindee disiplinsizlik veya sağlık nedeni ile ayrılmış olmayan adaylar,

     - Türk Hava Yolları üniformasını giydiğinde vücudunun görünen yerlerinde dövme, piercing, yara izi gibi izler bulunmayan adaylar,

     - Sağlık durumu uçuşa el verilşi olan adaylar,

Başvurularını gerçekleştirebilirler.

NOT: Erkek adaylar için ve Bayan adaylar için istenilen boy oranına uygun kiloya sahip olmalısırlar. Ayrıca boy ve kilo ölçümleri THY nin belirleyeceği kurum tarafından yapılacaktır.

 - 2012, 2013 ve 2014 Kabin Memuru alım süreçlerimizde boy ölçümü aşamasında elenen, 

- 2015 yılındaki Kabin Memuru alım süreçlerimizde herhangi bir aşamaya katılan ve/veya süreci olumlu sonuçlanıp eğitim aşamasını tamamlamayan adaylar başvuru yapamayacaktır.

- THY A.O.’dan herhangi bir sebeple iş sözleşmesinin feshi yoluyla ilişiği kesilen adaylarımızın başvuruları geçerli sayılmayacaktır.

BAŞVURU:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, yukarıda verilen özellikleri taşıdıkları taktirde başvurularını Türk Hava Yollarının resmi wep sitesinden ( www.thy.com ) yapacaklardır. Yanlızca buradan yapılan başvurular geçerli olup, bunun dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvurularını aşağıda verilen linkten yapabilirsiniz. Açılacak olan sayfadaki formu eksiksiz tamamlayarak onayladıktan sonra THY tarafından süreçlere katılmak üzere davet edilecektisiniz.

BAŞVURU >>>  https://www4.thy.com/cv/cvCabin.jsf
Editör: TE Bilisim