KPSS 2021 yılı tercihleri başladı. 2021/ tercih kılavuzu ile Türkiye Elektrik İletim A.Ş Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda memur alımı yapacağını bildirdi.KPS tercihleri için süreç hala devam etmekte olup belirli nitelik kodlarına göre başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

KADRO BİLGİSİ:

Türkiye Elektrik İletim A.Ş Genel Müdürlüğü ( TEİAŞ ) memur alımı için 58 kişilik kadro ayırdı. Yayımlanan tercih kılavuzuna göre Alımlar merkez ve taşra teşkilatına yapılacak olup Lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecekler. Bu kapsamda alımlar,

  • 10 Avukat,
  • 47 Mühendis,
  • 1 Mütercim,

alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel ve özel olarak,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Alım yapılacak kadrolar için nitelik kodlarında belirtilen özel nitelikleri taşıyor olmak gereklidir.

TERCİHLER NE ZAMAN YAPILACAK?

TEİAŞ personel alımı başvuruları 1 Temmuz 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 8 Temmuz 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir. Tercihler için ÖSYM AİS sistemini kullanabilir ve 25 TL tercih ücretini yatırarak tercihlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim