Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü bünyesine memur alımı yapacak. Yayımlanan ilana göre TEİAŞ bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına yapılacak Giriş sınavı ile 10 kişilik boş kadro ile Müfettiş yardımcısı alacak. Giriş sınavı Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü tarafından yazılı olarak 07 Nisan 2018 tarhihinde saat 09:00 - 12:00 saatlerinde ve 13:30 - 16:30 saatlerinde yapılacaktır. Adaylar sınava katılabilmeleri için TEİAŞ tarafından aranan şartları taşımaları gereklidir.

ADAYLARDAN ARANAN BAŞVURU ŞARTLARI:

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü alımını yapacağı Müfettiş Yardımcısı adaylarından, 2018 yılı Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlaı taşımak, 4 yıllık eğitim veren fakültelerin Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Daha önce TEİAŞ tarafından yapılmış olan Müfettiş Yardımcısı sınavına iki defadan fazla girmemiş olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak ve başka bir kuruma mecburi hizmet şartı olmamak şartları aranmaktadır.

Ayrıca yukarıdaki nitelikler dışında adaylardan özel olarak, 2017 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP48 puan türünden en az 75 puan almış olmak ve 2016, 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Yabancı Dil Sınavından İngilizce, Fransızca veya Almanca dillerinin herhangi birinden en az 60 puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 19 Şubat 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Adaylar başvurularını en geç 09 Mart 2019 tarihine kadar saat 16:39 a adar gerçekleştirmeleri şarttır. Buna göre başvurular “Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Nasuh Akar Mahallesi Türkocağı Caddesi No:2 A Blok (Kat:15) (06520) Balgat/Çankaya/ANKARA” adresine şahsen veya posta yolu ile yapmaları gereklidir. Ayrıca aşağıdan ilanın tam metnine ulaşarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim