Kasım ayında duyurusu yapılmış olan TCDD Taşımacılık ilanı ile memur alımı gerçekleştirilecek. TCDD Taşımacılık bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek amaçlı 9 Müfettiş Yardımcısı alımı yapacağını belirtti. Başvuruların ilan ile başlamasının ardından artık başvurularda son günlere gelindi! Adaylar başvurularını başvuru şartlarına göre başvuru yapmaları gerekmektedir.

Söz konusu yayımlanan ilan ile TCDD Taşımacılık alım yapacağı kadro için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı arayacak olup ayrıca adayların KPSS puan sıralamasına göre Yazılı sınav yapılacaktır. Adayların KPSS Puan sıralamasında çıkan sonuca göre ilk 90 kişi sınava çalığırılacak. Başvurulardan sonra sınava girmeye hak kazananların listesi TCDD Taşımacılık resmi internet sitesinden 27 Aralık 2017 tarihinde duyurulacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularını en geç 22 Aralık 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri şarttır. Buna göre başvurular son başvuru günü en geç 17:30 a kadar TCDD taşımacılık resmi internet sayfasından veya başvuru yapılacak adresten temin edilecek başvuru formu ile birlikte ve başvuru için istenilen belgeler ile birlikte “TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Altındağ ilçesi, Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/Ankara PK 06330” şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylardan TCDD Taşımacılık, adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, Yapılacak Arşiv araştırması ve Güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alabilmek,

- Yapılacak sınava iki defadan fazla katılmamış olmak, Müfettişliğin gerektirdiği niteliğe sahip olmak,

- ÖSYM tarafından 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP48 puan türüne göre en az 70 puan almış olmak ve Üniversitelerin en az 4 yıllık eğitim veren Hukuk, Siyasal, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri mezunu olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı Yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmak şartları aranacaktır.

İlanın tam metnini inceleyerek daha fazla bilgi alabilirsiniz. İlanın tam metni için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni