Devlet Personel Başkanlığının Ekim ayında yayımladığı ilana göre, TCDD bünyesindeki memur eksikliği için memur alımı yapacağını belirtmişti. Buna göre, TCDD bünyesine memur kadrosunda Müfettiş Yardımcısı alacak. Adaylar TCDD Teftiş Kurulu Başkanlığında görev yapacaklar. Buna göre TCDD bünyesine 5 Müfettiş Yardımcısı alacak olup, adaylara sınav yapacaktır.  Sınav adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna göre yapılacak olup, başvuru yapan ve KPSs puanı en yüksek 100 aday 23 Aralık 2017 tarihinde saat 09:30 ile 15:30 arasında yazılı sınava katılacaklardır. 

BAŞVURULAR SONA ERİYOR?

TCDD personel alımı duyurusu EKim ayında yapılmış olup başvurular en geç 08 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecek. Buna göre başvuru yapacak adaylar, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Altındağ ilçesi, Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/Ankara PK 06330 adresine şahsen veya posta ile yapılabilecek, bu tarihten sonra ulaşan başvurular dikkate alınmayacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

TCDD memur alımı ilanına başvuru şartlarını taşıyan her aday başvuru yapabilecek. Adaylardna, 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP48 puan türünden en az 70 puan almış olmak, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Müfettiş Yardımcılığı kadrosuna uygun olmak, Yapılan Müfettiş Yardımcılığı sınavına ilk defa veya ikinci kez giriyor olmak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasındna olumlu sonuç almak, Sınavın yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşından büyük olmamak ve Hukuk, Siyasal, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile en az 4 yıl eğitim veren ve bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ya da yurt dışındaki öğrenim kurumlarından birini bitirmiş olmak şartları aranacaktır.

 İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim