Devlet Personel Başkanlığı tarafından 30 Ekim 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre, TCDD bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak amaçlı Müfettiş yardımcılığı giriş sınavı sonucuna göre bünyesine memur alımı gerçekleştirecek. TCDD Teftiş Kurulu Başkanlığında görevlendirmek üzere 5 kişilik boş kadro ile Müfettiş yardımcısı alacak. Adaylar başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

TCDD alım yapacağı kadrolar için adaylardan, Sınavın yapılacağı yılın ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, ÖSYM tarafından 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından A Gurubu puan durumuna göre KPSSP48 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, TCDD Müfettiş Yardımcılığı sınavına ilk veya ikinci defa giriyor olmak, Yapılacak güvenlik soruşturmas ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve Hukuk, Siyasal, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile en az 4 yıl eğitim veren ve bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ya da yurt dışındaki öğrenim kurumlarından birini bitirmiş olmak şartları aranacaktır.

Ayrıca adayların KPSS puan durumuna göre yapılacak sıralamaya göre ilk 100 kişi arasında olmaları gerekmektedir. Çıkacak liste sonucuna göre adaylar, 23 Aralık 2017 tarihinde saat 09:30 ile 15:30 saatlernden yazılı sınava katılacaklrdır. Sınav TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Altındağ İlçesi, Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/Ankara Kafeterya Salonunda yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, ilan resmi gazetede yayımlanmasının ardından en geç 08 Aralık 2017 tarihine kadar mesaai saatleri içerisinde yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Altındağ ilçesi, Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/Ankara PK 06330 adresine şahsen veya posta ile yapılabilecek, bu tarihten sonra ulaşan başvurular dikkate alınmayacaktır. İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim