Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bünyesine en az 11 bin en çok 17 bin TL olmak üzere belirtilen maaş aralıklarında, ilan şartlarına uygun memur personel alımı gerçekleştirilmektedir. Yürütülen memur personel alımı için adayların taşıması gereken şartlar ve diğer detaylara aşağıdan erişim sağlayabilirsiniz...

TBMM 11-17 Bin TL Maaş Aralığında Personel Alacak

Belirtilen pozisyonlarda TBMM bünyesine memur personel alımı yapılacaktır. Çok ilgi gören tbmm personel alımı için adayların başvuru işlemleri 24 Aralık 2018 tarihi itibariyle başlayacaktır. Yürütülecek tbmm memur alımı için adayların aşağıdaki meslek gruplarından birisinden olması gerekli görülmektedir. Bilişim Personeli statüsünde istihdam edilecek adaylar, yazılım geliştirme mesleğinden 9 kişi, kıdemli yazılım geliştirmeci 3 kişi, sistem uzmanı 1 kişi, kıdemli sistem uzmanı 1 kişi, siber güvenlik personeli 2 kişi, network uzmanı 2 kişi olarak TBMM bünyesinde görev yapacaklardır. Yapılacak bu alımlar için istihdamı sağlanan kişilerin alacakları maaşlar da açıklanmış durumdadır.

Yapılan açıklama dahilinde maaşlar şöyledir:

Yazılım geliştirme personeli 11.509,96 TL

Kıdemli yazılım geliştirme personeli 17.264,94 TL

Sistem uzmanı 11.509,96 TL

Kıdemli sistem uzmanı 17.264,94 TL

Siber Güvenlik 17.264,94 TL

Network Uzmanı 11.509,96 TL

BAŞVURULAR

Yukarıda yayımlanan pozisyonlara yönelik başvurular 24 Aralık 2018 tarihi itibariyle başlayacaktır. İlana başvurular başladığı anda bildirim almak, başvuru sonuçlarını ilk siz öğrenmek için mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak uygulama mağazalarından indirebilirsiniz. İlana başvuru şartları hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
İlan detayları için tıklayınız.

Android> Tıklayın

iOS> Tıklayın

Editör: TE Bilisim