Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Tarım kredi Kooperatifleri bünyesindeki memur ihtiyacını karşılamak üzere 49 Memur ve Personel Alımı yapacağını bildirmişti. Bu kapsamda başvuruların ilanın yayımlanması ile birlikte başlaması ile artık sona ermektedir. Sakarya ve Kütahya Bölge birliklerine alım olmak üzere toplamda 12 Şehirde 49 Memur alımı yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Tarım Kredi Kooperatifleri memur alımı için başvuru süreci 7 Ekim 2021 tarihinde başlamış olup en geç 18 Ekim 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Henüz Başvuru yapmamış olan adaylar başvurularnı sadece tarım Kredi Kooperatifleri resmi internet adresi üzerinden başvuru yapılabilecektir.

ŞEHRE GÖRE KADRO DAĞILIMI:

KİMLERİN BAŞVURUSU GEÇERLİ SAYILACAKTIR?

Tarım Kredi Kooperatiflerine Ziraat Mühendisi alımı ve Kooperatif görevlisi alımı yapılacak. Kooperatif görevlisi alımı için adaylardan KPSS şartı talep edilecekken Ziraat Mühendisi alımı için KPSS siz Personel Alımı yapılacak. 

Ayrıca adaylardan 30 yaş şartı ve 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacaktır. Kooperatif görevlisi alımı için adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca adayların belirtilen eğitim niteliklerinitaşıyor olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İki Bölge Tarım Kredi Kooperatiflerine memur alımları 18 Ekim 2021 tarihinde sona erecek. Başvuru sonuçları ise Kasım ayının ilk haftası itibari ile açıklanıp sınav tarihlerinin belirlenmesi beklenmektedir.

BAŞVURU SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim