Tarım ve Orman Bakanlığı, Toplum Yararına Program (TYP) ile personel alımları yapacak. İŞKUR üzerinden başvuruları alınacak olan Tarım ve Orman Bakanlığı TYP alımıyla alakalı bilgilendirmelere haberimizden erişim sağlayabilirsiniz. Toplamda 275 personel alımının söz konusu olduğu bu ilanda, kadro dağılımı bilgilerine göz atacak olursak; Ağrı Orman Müdürlüğü 130 TYP personeli, Bahçeköy Orman İşletmesi bünyesine 30, Adana İl Tarım Orman Müdürlüğü 10 personel alımı, Eskişehir İl Fidanlık Müdürlüğü 10 personel, Amasya Orman İşletme 50 TYP ve Mısır Araştırma Enstitüsü 20 TYP personeli alımları gerçekleştirileceği görülmektedir.

TOPLUM YARARINA PROGRAM KAPSAMINDA YAPILAN ALIMLAR HANGİ ŞEHİRLERDE ?

Yayımlanan bu ilanlar Sakarya, Hatay, Amasya, Eskişehir, Çanakkale, Elazığ ve İstanbul' un yanı sıra; Niğde, Kocaeli, Karabük, Burdur, Yalova ve Ağrı şehirlerimizde yürütülecektir. Göreve başlayan adayların çalışma alanlarıyla ve net görev bilgileriyle alakalı bilgilendirmeler ilan bağlantılarndan ulaşılabilmektedir.

TYP ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların; tüm TYP ilanlarında olduğu gibi sigortalı olarak herhangi bir iş yerinde çalışmıyor olmaları, sağlık problemlerinin bulunmaması, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olmalarının yanı sıra, herhangi bir sosyal yardım almıyor ve açıköğretim dışında eğitim görmüyor olması gerekli görülmektedir. TYP ilanlarına İŞKUR üzerindeki TYP sorgulama bölümü üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

TYP İLANLARINA ULAŞMAK

Aşağıda yer alan bağlantıyı tarayıcınızın adres satırına kopyalayıp yapıştırarak; tüm TYP ilanlarına rahatlıkla göz atabilirsiniz.

TYP sorgulama> https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx

,TÜM TYP İLANLARINDAN ANINDA BİLDİRİM ALMAK VE BAŞVURU YAPMAK İÇİN MOBİL UYGULAMALARIMIZI ÜCRETSİZ OLARAK İNDİREBİLİRSİNİZ.

İOS> TIKLA

ANDROİD>TIKLA

Editör: TE Bilisim