Türkiye genelinde çeşitli bölge birlikleri bulunan kamu kurumlarından olan Tarım Kredi Kooperatifleri, İzmir Bölgesi genelinde ZiraatMühendisi ve Ziraat Teknikerliği kadrolarına alım gerçekleştireceğini duyurdu. İzmir Bölge birliğine bağlı olarak istihdam edilecek olan adayların en az 60 KPSS (B) puan türüne sahip olmaları gerekmektedir.

Kurum bünyesinde istihdam edilecek olan adaylar İzmir Bölge Birliğine bağlı Kooperatiflerde görev alacaktır. Başvuruda bulunacak adayların ailesinin Bölge Birliğine bağlı illerin sınırları içerisinde son 6 aydır ikamet ediyor olması da aranan bir başka şarttır. Bu şartı taşıyan adayların başvuruları ilan tarihi itibariyle son ikamet etmiş odluğu ilden alınmaktadır.Başvurularda adayın ikamet ettiği il genelinde yapılacak olan alımlarda lisans, ön lisans ve Ziraat Mühendisi kategorilerinde ayrı ayrı olarak değerlendirilecektir.

Şartlar Neler?

Kurumun belirlediği şartlar arasında T.C. vatandaşı olmak, kanun haklarından yoksun olmamak,11.07.1989 ve daha sonra doğmak, erkeklerde askerlikle ilişkisi olmamak veya tecilli olmak, teşvik suçları ile kamunun sağlığına ve kamu güvenine karşı işlenen suçlardan biriyle hüküm giymiş olmamak, görevini yapmaya mâni hastalığı bulunmamak, yurdun her yerinde çalışmayı kayıtsız ve şartsız kabul etmek şartları olarak yer almaktadır.

İlana ilana başvurmak isteyen adayların İzmir Bölge Birliği: Gazi Bulvarı No : 67 35230 Çankaya/İZMİR adresine 10-21 Haziran tarihleri arasında kuruma bizzat başvuruda bulunması gerekmektedir. KPSSve diğer şartlar ile ilana ulaşmak için:

Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim