Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri memur alımı için ilan yayımlandı. Belirli aralıklarla ilan yayımlayan tarım kredi kooperatifleri bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere 2 farklı bölge müdürlüklerine 43 memur alımı yapacak. Bu kapsamda alımlar Konya Bölge Müdürlüklerine ve Antalya Bölge Müdürlüklerine yapılacak. Ziraat Mühendisi Alımı ve Kooperatif Görevlisi Alımı için adayların bazı belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

Antalya Bölge Birliği Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendisi Alım İlanı Detayları:

Antalya Bölge Birliğine bağlı kooperatiflerde istihdam edilmek üzere, Burdur ve Isparta illerinde çalıştırılacak Ziraat Mühendisi alımı yapılacaktır.

  • Bu kapsamda Ziraat Mühendisi kadrosu için 6 personel alımı yapılacak. İlgili ilan için ise adaylardan KPSS Şartı Talep edilmeyecektir.

Konya Bölge Birliği Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendisi Alım İlanı Detayları:

Konya Bölge Birliğine bağlı aşağıda tablolarda belirtilen illerde istihdam edilmek üzere Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendisi alımı yapılacaktır. Bu kapsamda,

  • Kooperatif Görevlisi Kadrosu için 14 Kişilik Kadro ile Aksaray, Karaman, Konya, Niğde illerinde Kooperatif Görevlisi alınacak.
  • Ziraat Mühendisi Alımı için ise 23 kişi alınacaktır.

Ortak Başvuru Şartları Nedir?

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak,

3. 03.08.2021 tarihi itibariyle 30 yaşından büyük olmamak, (03.08.1991 ve daha sonra doğanlar müracaat edebilirler.)

4. Erkeklerde askerlikle ilişkisi olmamak veya tecilli olmak,

5. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6. Taksirli suçlar hariç, ağır hapis veya altı ay ya da daha fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile yağma, hırsızlık, dolandırıcılık, hileli iflas, sahtecilik, zimmet, irtikap, rüşvet gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı fiiller, görevi kötüye kullanma, güveni kötüye kullanma, kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, devlet sırlarını açığa vurma, terör eylemlerine katılma ve bu gibi eylemleri tahrik ve teşvik suçları ile kamunun sağlığına ve kamu güvenine karşı işlenen suçlardan biriyle hüküm giymiş olmamak,

7. Görevini yapmaya mani akli ve bedeni hastalığı bulunmamak,

8. Yurdun her yerinde çalışmayı kayıtsız ve şartsız kabul etmek.

KPSS'Lİ KPSS'SİZ ALIM YAPILACAK!

Tarım Kredi Kooperatiflerine Ziraat Mühendisi alımı ve Kooperatif Görevlisi alımı için yukarıdaki niteliklere ek olarak, Kooperatif görevlisi alımı için 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. Ziraat Mühendisi alımı için ise adaylardan KPSS şartı talep edilmeyecektir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerine Perosnel Alımı başvuruları 23 Ağustos 2021 tarihi ile başlamıştır. Antalya ve Konya Bölge birlikleri için de başvurular en geç 3 Eylül 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece son başvuru günü mesai saati bitimine kadar Tarım Kredi Kooperatifleri üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

ANTALYA BÖLGE BİRLİĞİ İLANININ TAM METNİ

KONYA BÖLGE BİRLİĞİ İLANININ TAM METNİ

Editör: TE Bilisim