Tarım Kredi Kooperatifleri resmi internet adresi üzerinde ilan yayımladı. Proje kapsamında Memur Alımı yapılacağını duyuraan Tarım kredi kooperatifleri proje kapsamında tüm detayları aktardı.

Bu kapsamda Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Geliştirilmiş Pazar Bağlantıları İle Mültecilere Ve Türkiye Vatandaşlarına Kayıtlı Tarım İstihdamı Desteği Projesi Kapsamında " İzleme ve Değerlendirme Uzmanı " istihdamı yapılacak. KPSS Siz Memur Alımı için adayların belirtilen şartları taşıyor olmaları gereklidir. Ayrıca alımlar geçici süreli ve yarım zamanlı çalışma ile yapılacak.

Proje Detayları Nedir?

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Geliştirilmiş Pazar Bağlantıları ile Mülteciler ve Türkiye Vatandaşlarına Kayıtlı Tarım İstihdamı Desteği Projesi için AB Sığınmacı Mali İmkan Fonu kapsamında Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası (Dünya Bankası) ile Avrupa Birliği’ne proje başvurusu kabul edilmiş olup, uygulama aşamasına geçilmiştir. Bu proje kapsamında alınan fon davetin düzenlendiği alıma ilişkin sözleşmenin ödemelerinde kullandırılacaktır.

Geçici Süreli Memur Alımı Yapılacak!

Söz konusu olan proje ile ilgili alımlar geçici süreli yapılacak. Yayımlanan proje ilanına göre İş süresi 6 olarak bildirildi. Adaylar görevlerine Temmuz 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç Aralık 2022 tarihine kadar görev alacaklar. 

KPSS siz Memur Alımı Şartları Nelerdir?

- Üniverstelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak ve Lisans becerisine sahip olmak,

- AB tarafından finanse edilen projelerin veya diğer yerel ve/veya uluslararası yatırım ve geliştirme kurumlarının izleme ve değerlendirme prosedürlerine aşinalık,

- MS Excel ve diğer MS office programlarına hakim olmak,

- Kamu kurum ve kuruluşları ile çalışma deneyimi olmak,

- Hem ingilizce Hem de türkçeyi iyi derecede biliyor olmak,

- Seyehat kısıtlaması olmamak,

- Ekip çalışmasına yatkın olmak,

- Analitik düşünme ve problem çözme becerisine sahip olmak,

- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

- Açıkça iletişim kurabilme, karmaşık konuları anlaşılır ve uyumlu bir şekilde sunabilme, analitik ve hesaplama becerilerinin yüksek olması; kilit noktaları belirleyip analiz edebilme, çözümler sunabilme, alternatifleri objektif olarak değerlendirebilme, kararların sonuçlarını dikkate alarak kararlı, rasyonel, iyi temellendirilmiş ve uzlaştırıcı kararlar verebilme,

Proje Memur Alımı Başvurusu Başladı!

Tarım Kredi Kooperatifleri proje kapsamındaki memur alımı için başvuru süreci başladı. 23 Haziran 2022 tarihi ile başlayan başvurular en geç 07 Temmuz 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular istenen belgelerle [email protected] adresine posta yolu ile yapılması gereklidir.

PROJE İLANININ TAM METNİ

Editör: TE Bilisim