Tarım Kredi Kooperatifleri yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı 10 kişilik kadro ile memur personel alıyor. Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğü Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanlığına alım yapılıyor. Toplamda 10 kişilik kadro ile alımları yapılak Giriş sınavı belirleyecek. Başvurusu onaylanan adaylar yazılı sınava 20 Ağustos 2017 tarihinde saat 09:30 da Gazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (GAZİSEM) Emniyet Mahallesi Gazeteci Yazar Muammer Yaşar BOSTANCI Caddesi No:4 İ.İ.B.F. Kampüsü Beşevler-ANKARA adresinde, çoktan seçmeli test şeklinde yapılacak olup, adaylar saat 09.00 da sınav salonuna alınacaklardır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Tarım Kredi Kooperatifleri müfettiş yardımcısı kadrosuna başvuru yapacak adaylar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, ilanın yayımlandığı tarih itibari ile 29 yaşından gün almamış olmak, sağlık durumu açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Tarım Kredi Kooperatifleri sınavına en çok iki kez katılmış olmak, Üniversitelerin en az dört yıllık öğretim veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi ve Bankacılık gibi bölümleri, Ziraat Fakültelerinin Tarım Ekonomisi (Lisans) bölümü ile bunların yetkili makamlarca tanınmış Türkiye ve yabancı ülkelerdeki eşitlerinden birini bitirmiş olmak ve 2017 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP48 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak şartları aranmaktadır. 

BAŞVURULAR SONA ERİYOR:

Başvurular, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğü'nün www.tarimkredi.org.tr internet adresinden temin edecekleri başvuru formunu gerçeğe uygun olarak el yazısıyla doldurup imzalayarak, mesai saatleri içerisinde şahsen müracaat ederek teslim etmeleri veya posta ile başvuru halinde ise başvuruya ilişkin formun (diğer belgelerle birlikte) en geç 28 Temmuz 2017 tarihinde başvuru yerine ulaşmış olması gerekir. 28 Temmuz 2017 tarihi mesai bitiminden sonra yapılacak müracaatlar ile postadaki gecikmeler dikkate alınmaz. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız 

Editör: TE Bilisim