Tarım Kredi Kooperatifleri geçtiğimiz günlerde bünyesinde bulunan memur personel ihtiyacını karşılamak için farklı pozisyonlarda memur alımı ilanı yayımlamıştı. Yayımlanmış olan ilana göre adaylar başvurularını bazı nitelikler doğrultusunda yapacaklar. Ancak başvurular 10 Haziran 2019 tarihinde başlamış olup en geç 21 haziran 2019 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar henüz başvuru yapmamışlar ise, İşin Olsa ekibi olarak sizlere birkez daha ilgili ilan hakkında bilgileri aktaracağız.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?

Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir bölge birliğine toplamda 60 kişi alacak. Bu yönde kadrolar 30 kişi Kooperatif görevlisi ve 30 kişi Ziraat Mühendisi olarak belirtilmiştir. 

Bu kapsamda adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 30 yaşından büyük olmamak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 2017 veya 2018 yıllarında yapılmış olan kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranıyor.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Adaylar başvrularını en geç 21 haziran 2019 tarihine kadar yapacak olup, Başvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri yerine getirmeleri gerekiyor. Sonrasında adaylar İş Talep Formundaki açıklamalar başlığı dikkate alınarak "İş Talep Formu"nun her iki sayfası eksiksiz ve gerçeğe uygun olarak doldurulup, imzalanacaktır. İş Talep Formu ekinde istenilen belgeleri eksik olanların başvuruları kabul edilmeyecektir. Adaylar, müracaatlarını İzmir Bölge Birliğine yapabileceklerdir, İzmir Bölge Birliği dışındaki Bölge Birliklerimiz başvuru kabul etmeyecektir.

BAŞVURU DEĞERLENDİRMESİ VE MÜLAKA ÇAĞIRMA:

Adayların KPSS den almış oldukları puanlar esas alınarak yapılacak sıralama sonucunda en yüksek puandan en düşük puana kadar sıralanacak ve kadro sayısının 5 katı kadar aday belirlenerek Mülakata çağrılacak adayların listesi ve istenecek belgeler ile diğer hususlar www.tarimkredi.org.tr adresinden yayınlanarak ilan edilecektir. İlan, tebliğ niteliğinde olup, Mülakata katılmaya hak kazanan adayların adreslerine ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır.

Mülakata çağırılacak adaylardan Sınav ücreti olarak 50 TL ücret alınacak. Adaylara sınav ücretinin yatırılacağı banka şubesi ve hesap numarası bilahare bildirilecektir.

İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek ve başvuru formları ile kadro dağılımına ulaşmak için Buraya Tıklayabilir ve ilanın detaylarına ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim