Tarım Kredi Kooperatifleri memur alımı hakkında duyuru yayımladı. Yayımlanmış olan duyuruya göre Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 43 memur Alımı yapacağını bildirmişti. Geçtiğimiz günlerde başvurulaarın alınması ile sonuçlar az önce açıklandı.

Tarım Kredi Kooperatiflrine Konya ve Antalya Bölge Birliklerine 43 Memur Almı için mülakatara katılacak adaylar belli oldu. Belirli bir sınav ücreti talep edilecek.

MÜLAKATA KATILACAK ADAYLAR BELLİ OLDU!

Konya Bölge Birliğine bağlı Kooperatiflerde istihdam edilecek Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendisi, Antalya Bölge Birliğine bağlı Kooperatiflerde istihdam edilecek Ziraat Mühendisi için 23.08.2021 – 03.09.2021 tarihleri arasında yapılan başvuruların incelenmesi tamamlanmış olup, adaylar tarafından yanlış ve yanıltıcı beyanda bulunarak yapılan başvurular geçersiz sayılmıştır.

Mülakat sınavına katılmaya hak kazanan adaylar, gerekli kontrollerin yapılmasının ardından tespit edilmiştir.

Mülakata Katılacak Adaylra Buradan Ulaşabilirsiniz.

SINAV ÜCRETİ VAR!

T.C. Ziraat Bankası Kamu Kurumsal Şubesi nezdindeki Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğünün 1745-37712027-6155 nolu (IBAN Numarası TR960001001745377120276155) hesabına 50.-TL yatırmaları, banka dekontu (internet bankacılığı veya bankamatik ile yapılan havale çıktısını) ve e-mail adreslerine gönderilen açıklamalar doğrultusunda, hazırladıkları dosya ile birlikte Covid-19 tedbirleri kapsamında gerekli hassasiyeti göstererek, mülakat saatinden yarım saat önce mülakat yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim