Tarım ve Orman Bakanlığı geçen gün resmi internet sitesinde yeni bir duyuru yapmıştı. Yaptığı duyuruya göre Bakanlık Terör Eylemleri Nedeniyle Şehit ve Malul Olanların Yakınlarının ve Çalışabilecek Durumdaki Malullerin bakanlık bünyesinde çalışmaları için bazı belgeler karşılığında bünyesine alacak. Tarım Bakanlığı tarafından yayımlanan belgelerin teslimi için süreç devam ediyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Bakanlığın yayımladığı belgelere göre adaylardan , Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir kamu kurumu veya kamu kuruluşunda görev yapmıyor olmak, Herhangi bir suç hükülülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve Terör Eylemleri Nedeniyle Şehit ve Malul Olanların Yakınlarını olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR:

İlgili duyuru tarım ve orman bakanlığı resmi internet sitesi üzerinde 18 Temmuz 2019 tarihinde yayımladı ve adaylar 18 temmuz 2019 tarihi itibari ile belge teslimine başladılar. Baadaylar belge teslimi için en geç 10 Ağustos 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir.

TESLİM EDİLECEK BELGELER?

tarım Bakanlığının açıktan memur alımı ilanına adayların başvuru yapabilmeleri için resmi internet adresinde ek olarak sunduğu Beyan Formu, Güvenlik Soruşturması formu, mal Bildirimi Formu, Sağlık Raporu , Mezuniyet Belgesi , T.C.Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdan Sureti  , Erkek Adaylar için Askerlik Belgesi , İkametgah İlmühaberi , Fotoğraf (6 adet) , Mal Beyannamesi, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunu son başvuru günü mesai saati bitimine kadar teslim etmeleri gereklidir.

Detaylı bilgi sahibi olmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim