Geçtiğimiz günler itibariyle gündeme gelen Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımlarıyla alakalı süreç netlik kazanmaya başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı' ndan personel alım müjdesi bekleyen vatandaşlar, bakanlığa memur alımı konusunda isteklerini sosyal medya platformları üzerinden ulaştırmaya çalışmış, seslerini duyurmak için Twitter üzerinden hashtag çalışmaları dahi gerçekleştirmişlerdi. Bu süreçle alakalı Bakan tarafından bir açıklama yapıldı ve adayları üzecek ifadeler kullanılmıştı.

NORM KADRO ÇALIŞMALARI İŞARET EDİLDİ, 1 YIL SÜRE İSTENDİ

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bakanlık bünyesine personel alımı isteyen adayları üzen açıklamalar gerçekleştirmiş, personel alımının şuanda mümkün olmadığı yönünde ifadeler kullanmıştı. Bakan açıklamasında Tarım ve Orman bakanlıklarının birleştirilerek tek çatı altında toplanmasının ardından bazı personel ihtiyaçlarının gündeme geldiğini, özellikle orman tarafı için bu durumun söz konusu olduğunu, norm kadro çalışmalarının yapılması gerektiğini ifade etmişti. Norm kadro çalışmalarına yönelik olarak ise 1 yıl süre geçmesinin gerekli olduğuna, bakanlık bünyesindeki personel ihtiyacının tam anlamıyla tespit edilmesinin ardından ilana çıkılabileceğine değinmişti.

TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ' DEN YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Bakan Bekir Pakdemirli Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesine yönelik memur alımlarıyla alakalı yukarıdaki ifadelerinin ardından önemli açıklamalar gerçekleştirdi. Açıklamasında bakanlığa 5 bin personel alımı yapılacağını söyledi ve kadroları da kamuoyuna duyurdu. Yapılan bu açıklamadaki diğer kadrolara erişmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

5 BİN PERSONEL ALIMI KADROLARI İÇİN> TIKLAYINIZ

BAKANLIĞA 300 ŞOFÖR ALIMI AÇIKLAMASI

Bakan yaptığı açıklamasında bakanlık bünyesine 300 şoför alımı yapılacağını ifade ederek, müjdeli haberi kamuoyuna duyurdu. Yukarıda yer alan bağlantıda da aktarıldığı üzere toplamda 5 bin kişilik bir personel alım süreci söz konusu olacak. Bu ilanların ne zaman yaymlanacağına yönelik açıklama gerçekleştirilmedi ancak ilanın Mayıs ayında yayımlanması beklenmektedir. İlan yayımlandığında bildirim almak için aşağıdan uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim