Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi web adresi üzerinde ilana çıkan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesine ilan şartlarına uygun KPSS şartı aranmaksızın sözleşmeli statüde görevlendirilmek üzere pilot alımı yapılmaktadır. DPB üzerinde ilana çıkan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü yayımladığı duyuruda adayların taşıması gereken nitelikleri, başvuru koşullarını ve diğer detaylarını kamuoyuna aktarmıştır. Yayımlanan duyuruda, 657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıyan, sağlık problemi bulunmayan, askerlik hizmetini tamamlamış, 35 yaşından büyük olmayan, temsil ve muhakeme yeteneği güçlü, mesleğinde tecrübe sahibi, ülke geneli ve uluslararası yapılacak tüm uçuşlarda görevlendirilmeyi kabul eden, kurumda göreve başladıktan sonra 3 yıl içinde sözleşmesini tek taraflı feshetmeyecek, uçuş ekibi lisansına sahip olan, toplamda en az 1000 saat uçmuş olan, belirtilen başvuru tarihlerinde başvurularını tamamlamış olmak gibi şartlar üzerinden alımın yapılacağı aktarılmıştır.

Başvuru tarihleri ve diğer detaylar

Adaylar, sözlü sınava katılmak amacıyla; 07/01/2019 - 11/01/2019 tarihleri arasında aşağıdaki belgelerle birlikte Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığına bizzat başvuracaklardır.

Başvuru ve sınav aşamaları

Başvurularını gerekli belgelerle birlikte doğru şekilde gerçekleştirmiş olan adaylar, sözlü sınava çağırılacaklardır. Sınavın yeri ve tarihi www.tkgm.gov.tr internet adresinde ilan edilecek, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır. İlana yönelik tüm detaylara aşağıda yer alacak kılavuz bağlantısı üzerinden erişim sağlanabilmektedir. Kılavuzun dikkatli şekilde okunmasını önermekteyiz.

Kılavuz için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim