Tapu ve Kadastro Müdürlüğü her sene Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından alınan puanlar ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaktadır. Alım yapılan pozisyonlar her sene değiştiği gibi kuruma verilen önem arttığı için daha çok personel alımı yapılmaya çalışılmaktadır. 2016 yılının ilk Merkezi Ataması olan 2016/1 Kamu Personeli Seçme Sınavı ile söz konusu Tapu ve Kadastro Müdürlüğü personel alımı yapacak

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü 2016/1 Kamu Personeli Seçme Sınavı Merkezi Atama kapsamında personel alımı yapacak. Peki alım yapılacak personeller hangi kadrolarda istihdam edecek.

Bilgisayar İşletmeni ve Tekniker

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinden yayınlanmış olan tercih kılavuzu incelendiğinde Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün yukarıda adı geçen iki pozisyon için kadro açtığı öğrenildi. Söz konusu kadrolara başvuru yapabilmek için adayların 2014 yılında düzenlenmiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olması gerekmekte olup önlisans mezunu olan adaylar alınacak.

Başvurular ais.osym.gov.tr adresinden başladı. Başvuru tarihleri 22 Haziran 2016 - 1 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılacak olup. Adayların mutlaka onay ücretini ödemesi gerekmektedir. Onay ücreti 15 lira olmakta ve Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin anlaşmalı olduğu bankalara kendi TC kimlik numaralarınız ile ödemeyi yapabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim