Bayındır Memur Sen 2 Nolu Şube Başkanı Taner Düzgören tarafından sosyal medya platformu Twitter üzerinden yapılan açıklamada, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ilanını bekleyenlere yönelik müjdeli haber kamuoyuna aktarıldı. Taner Düzgören yaptığı açıklamasında, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesine 264 kişilik memur alımı için onayın çıktığını aktararak, hayırlı olmasını temenni etti. Twitterdan yaptığı açıklamasında " Tapu ve kadastro Genel Müdürlüğü nezdinde 264 sözleşmeli personel alım onayı çıkmıştır . Hayırlı olsun inşallah. " ifadelerini kullandı.

TARIM BAKANLIĞI İLANI BEKLENİYOR

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesine 264 memur alımı için 264 kişilik kadronun onay aldığını aktaran Taner Düzgörenin açıklamalarının ardından, adaylar Twitter üzerinde Tarım Bakanlığı bünyesine yapılacak alımların da müjdesini beklediklerini aktardılar. Uzunca zamandır memur alımı yapması beklenen bakanlığın da ilana çıkması gerektiğini aktaran adaylar, memur alım müjdesi beklediklerini vurgulayarak, seslerini duyurmaya çalıştılar. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne yapılacak bu memur alımıyla alakalı olarak, kendilerinin de ilan beklediklerini ve sözü verilen alımların yerine getirilmesi gerektiğini belirttiler.

UYGULAMAYI İNDİR, CEP TELEFONUNA BİLDİRİM GELSİN

Mobil uygulamalarımızı indirerek, tüm ilanlardan ve detaylarından anında haberdar olabilir, cep telefonunuza bildirim alabilirsiniz. Uygulamamız yüzbinlerce kişi tarafından indirilmiş ve aktif olarak kullanılabilir durumdadır. Mobil uygulamalarımız Android ve iOS marketlerde ücretsiz olarak kullanıma sunulmuş durumdadır.

Android> Tıklayınız

iOS> Tıklayınız

Facebook grubumuz> Tıklayınız

Editör: TE Bilisim