Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına, ilan şartlarını taşıyan adaylar arasından memur personel alımları yapılmaktadır. Yürütülen memur ve işçi alımlarıyla alakalı bilgilendirmelere haberimizde yer vermeye çalışacağız. Aile Bakanlığı' na bağlı resmi portal üzerinden duyurulan ilanlara, yapılacak alımlar ve başvuru süreçleri çerçevesinde kısaca göz atalım...

Yayımlanan ilanlarda Diyarbakır Kocaköy SYDV bünyesine tek bir kadro üzerinden memur personel alımları yapılmaktadır. Vakfın ilan edilen koşullara uygun gördüğü adaylar, ilgili birimde göreve başlatılacak olup, sosyal yardım ve inceleme memuru pozisyonunda alım yapılacaktır. Yayımlanan bu ilana başvuru yapmak isteyen adayların; sosyoloji mezunu, pedagojik formasyon almış, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde en az 3 yıl süreyle görev almış, Kocaköy ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak gibi şartlar üzerinden alımlar yapılacaktır. İlgili pozisyonda 2 kadın çalışan olması nedeniyle, yalnızca 1 erkek memur alımı yapılacaktır. Yürütülen bu alımlara en az B sınıfı ehliyet sahibi, askerliğini yapmış olan adaylar başvurularını yapabileceklerdir. İlgili ilana başvurular Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı' nın web adresi üzerinden, aşağıda yer alacak bağlantı aracılığıyla yapılacaktır.

İLAN BAĞLANTISI > https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/giris.aspx (TARAYICINIZIN ADRES SATIRINA KOPYALAYIP YAPIŞTIRINIZ)

UYGULAMALARI İNDİR - İLANLAR CEBİNE GELSİN!

Uygulamalarımızı indirerek; tüm memur personel alımları ve işçi alımlarından anında haberdar olabilirsiniz. Uygulamalarımız ücretsizdir ve herkes güvenle indirebilir. Şuanda 150 binin üzerinde kişi tarafından aktif olarak kullanılmaktadır.

İOS> TIKLA

ANDROİD>TIKLA

Editör: TE Bilisim