Kamuya ve bağlı kuruluşlarına memur personel alımları devam ederken, SYDV bünyelerine yapılan alımlar da hız kazandı ve ilanlar yayımlanarak; kamuoyuna duyuruldu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına yapılan bu personel alımlarında, bazı ilanlarda 60 kpss şartı aranırken, bazı ilanlarda KPSS şartı bulunmamakta, mezuniyet şartı aranmamaktadır. İlgili ilanlara başvuracak adayların taşıması gereken ortak özelliker; kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, askerlik hizmetini yapmış olmak, T.C vatandaşı olmak, sağlık problemi bulunmamak, kamu zararına faaliyette yer almamış olmak, herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olmak şeklinde özetlenebilmektedir. İlanlara başvurular şahsen alınacağından, aşağıda bağlantıları yer alan ilan kılavuzlarından tüm bilgilendirmelere ulaşmak mümkündür. Kılavuzların mutlaka okunması gerekmektedir. İlan şartlarını taşımayan adayların başvuruları kabul edilememektedir.

Yalova SYDV Büro Görevlisi alımı yapacak

Yalova SYDV için yayımlanan ilanda, adayların başvurularını bugün itibariyle yapmak durumundadırlar. En az önlisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek ve ilanda B sınıfı ehliyet şartı yer almaktadır.

Kılavuz için tıklayınız.

Konya SYDV 

Konya SYDV ilanında temizlik personeli ve şoför alımı yapılacağı aktarılmakta olup, 25-50 yaş aralığında olan adayların başvuruları alınacaktır.

Kılavuz için tıklayınız.

Antalya Kaş SYDV

Antalya Kaş SYDV için yayımlanan bu ilanda da temizlik işçisi ve şoför kadrolarına personel alımları yapılacaktır. 18-45 yaş aralığında olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

Kılavuz için tıklayınız.

TÜM SYDV İLANLARINA HEMEN BAŞVURMAK VE HABERDAR OLMAK İÇİN AŞAĞIDAN MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİRİNİZ.

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim