Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü resmi gazetede yeni bir ilan açıkladı. Buna göre 657 sayılı devlet memurları kanun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Üniversitenin Diş Üniversitesi ile Diş Hekimliği Fakültesi Üniversite Hastanesine istihdam edilmek üzere 2018 KPSS B puan türlerinden esas alınarak müracaat yapan adaylar arasından yazılı ya da sözlü sınavı kazanan adaylar istihdam edilecek.

Süleyman Demirel Üniversitesi 149 sözleşmeli memur alımı ilanında hangi kadrolarda personel alınacak belli oldu. Ebe, hemşire, Sağlık teknikeri, laborant, röntgen teknisyeni, diğer sağlık personeli, biyolog, diyetisyen, fizyoterapist, psikolog, eczacı kadrolarında alımlar gerçekleştirilecektir. Alımlarda lise, ön lisans ve Lisans mezunu olmak gerekmektedir. 23 farklı nitelikte alınacak adayların KPSS P3, P94, ve P93 puanlarından sıralamaya tabi tutulacaktır.

KPSS’siz PERSONEL ALIMI;

Başvuru yapan adaylar arasından Eczacılık bölümünde KPSS şartı aranmayacaktır. Eczacı alımlarında lisans bölümü mezunu olmak gerekecek ve adaylar lisans diploması puanına göre istihdam edilecek.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

657 sayılı devlet memurları kanunun 4-B maddesi şartları taşımak,

Mesai saati dışında ya da hafta sonu da çalışmaya engel bir durumun olmaması,

2018 KPSS B grubu puan türlerinden gerekli olan puanları almış olmak,

Başvuru yapacak adayların 657 sayılı DMK’nın 4-B maddesindeki daha önce hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı olarak sözleşmesi fes edilmiş adayların 1 yıl geçmedikçe sözleşmeli personel kadrolarına istihdam edilemezler maddesi gereğince bu alımı başvuru yapılmayacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

6 Temmuz 2020 tarihli Resmi gazetede ilan edilen üniversite Rektörlüğü KPSS siz ya da KPSS puanı ile alımları başvuruların 15 gün süreyle devam edecek. Başvurular online olarak Süleyman Demirel Üniversitesinin resmi başvuru sayfasının gerçekleştirilecek. Şahsen ya da posta ile müracaat yapılamayacak.

İLAN KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim