Spor Toto Teşkilatı memur personel alımı yapıyor. Spor Toto Teşkilatı bünyesindeki memur eksikliği için İşletme İktisat ve Muhasebe bölümlerinden mezun 4 kişilik kadro ile Memur alımı yapacağını Devlet Personel Başkanlığı sitesinden 25 Ekim 2017 tarihinde duyurmuştu. Başvurularında duyurunun yapılması ile birlikte başlamasının ardından artık sona ermektedir. Adaylar başvuru şartlarını taşıdıkları halde başvurularını yapabilecekler. Buna göre başvuru işlemleri Türkiye İş Kurumu tarafından yapılacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Spor Toto Teşkilatı Başkanlığına başvuruda bulunacak adaylardan,  Vergi usul kanunu, Sigortalar kanunu, İş kanunu ve Türk Ticaret kanunu muvzuatına hakim olmak, Kamu ve özel sektörün muhasebe veya finanas departmanlarında en az 2 yıl çalışmış olmak,Cari hesap işlemleri, banka işlemleri, fatura işlemleri, KDV, Muhtasar ve ödeme sonu işlemleri takibini yapabilmek ve Tek düzen hesap planı bilgisi, mizan çalışmaları, genel muhasebe konusunda deneyimli olmak şarları arayacaktır. Bu şartları taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına 25 Ekim 2017 tarihinde başlamışlardı. Başvuru ekranı en fazla 10 gün yayımlda kalacağı ilanın tam metninde belirtilmekteydi. Buna göre adaylar başvurularını en geç 03 Kasım 2017 tarihine kadar Türkiye İş Kurumunun ilgili birimlerine şahsen veya Türkiye İş kurumunun resmi imnternet sayfasından elektronik ortamda başvuru yapmaları gerekmektedir.