Devlet Personel Başkanlığı tarafından 11 Ocak 2018 tarihli yayımlanmış olan duyuruya göre, Spor Toto Teşkilatı bünyesinedeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım yaoacapını belirtti. Duyuru Devlet  Personel başkanlığı tarafından yapıldı ancak başvuru işlemleri ve diğer işlemler Türkiye İş kurumu tarafından yapılacaktır. Duyuruya göre Spor Toto Teşkilatı bünyesine Avukat alımı gerçekleştirecek.

İLANIN DETAYLARI:

Söz konusu ilan ile Spor Toto Teşkilatı bünyesine toplamda 5 kişilik boş kadro ile Avukat alımı yapaca. Adaylar ilana başvuru yapabilmeleri için aranan bütün nitelikleri taşımaları gerekmektedir. Bu yönde adaylardan Hukuk fakültesi mezunu olmaları veya buna denkliği olan YÖK onaylı yurtdışı veya yurtiçi yükseköğreti kurumlarından mezun olmuş olmak ve Avukatlık Rusatnamesine sahip olmaları şarttır. 

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına 11 Ocak 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 10 gün içerisinde başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 22 ocak 2018 tarihine kadar yapılması şarttır. Başvurular Türkiye İş Kurumunun ilgili birimlerine şahsen veya Türkiye İş Kurumu Resmi İnternet sayfası olan www.iskur.gov.tr adresinden elektronik ortamda başvuru yapmaları gerekmektedir. Adaylar Devlet personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana ve yabloya aşağıdan ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim